Besplatna dostava za sve kosilice i aparate za zavarivanje iznad 150€.

Stalak za podlaganje vozila OY-6T (2 kom)

69,99 

Na zalihi

Za proizvod, auto stalak OY-6T, koji dolazi u praktičnom kompletu od dva komada, idealno je rješenje za stabilnu i sigurnu montažu vašeg vozila. Ova robusna i pouzdana baza dizajnirana je da odgovara širokom rasponu automobila, pružajući maksimalnu podršku i sigurnost. Njegov kompaktni dizajn omogućuje jednostavno skladištenje i transport, dok osigurava sigurno podizanje vašeg vozila radi održavanja ili hitnih popravaka.

Na zalihi

SKU: 1534 Kategorija:

Stalak za podlaganje vozila OY-6T s podesivom visinom i opremljen mehanizmom za zaključavanje. Uz hidraulične dizalice, stalci su neophodni dio opreme u radionici ili garaži. Dizajnirani su da osiguraju stabilnost vozila koje podiže hidraulični dizalica.

Kompatibilnost

Kompatibilni s različitim poljoprivrednim vozilima, uključujući automobile, kamione, prikolice i kampera. To su stalci s prilagodljivom visinom koji pružaju dodatnu i pouzdanu stabilnost vašem vozilu.

Upotreba

Prvo morate podići vozilo na željenu visinu, a zatim postaviti stalke ispod vozila. Stalci pružaju idealne uvjete za popravak podvozja, ispušnog sustava ili zamjenu ulja na vašem vozilu. Robusni i kompaktni stalci zauzimaju malo prostora, pa ih možete spremiti u garaži ili zajedno s ostalom opremom u prtljažniku. Od hitnih popravaka guma do zamjene ulja, stalak za podlaganje vozila OY-6T su korisni dodatak za vašu radionicu.

  • Promjer glave: 100×29 mm
  • Maks. visina: 600 mm
  • Min. visina: 382 mm
  • Nosivost pojedinog stalka: 6T

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Stalak za podlaganje vozila OY-6T (2 kom)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go to Top