Kategorije proizvoda

Trebate vrtni alat za uređenje vaše okoline? Pogledajte našu ponudu kvalitetnih vrtnih strojeva GartenXL.

Vjerujemo da je izgled vašeg vrta i okoliša iznimno važan. Budući da uređenje zahtijeva dosta vremena, garantiramo vam da ćete s našim vrtnim alatom ovaj posao obaviti vrlo brzo i učinkovito.

U našoj internetskoj trgovini nudimo vam visokokvalitetne vrtne strojeve GartenXL, koji su pažljivo dizajnirani za pouzdano funkcioniranje pri uređenju okoliša. U ponudi imamo obične i samohodne kosilice s moćnim motorima, opcijom malčiranja, bočnim izbacivanjem ili sakupljanjem u koš. Također vam nudimo izvrsne motorne kose s više funkcija, motorne škare, kopačice i puhače lišća.

GartenXL vrtni alati osiguravaju lagano, pouzdano i učinkovito obavljanje posla.

Zašto odabrati GartenXL kosilicu?

Motorne kosilice GartenXL već su godinama prisutne na svim većim europskim tržištima. U GartenXL-u nudimo vam visokokvalitetne kosilice sa snažnim motorima, s kojima možete brzo i učinkovito upravljati svojim travnjakom. Jamčimo vam jamstvo od 24 mjeseca, stručnu pomoć pri kupnji te brzu i učinkovitu uslugu. U našoj ponudi možete pronaći klasične i samohodne kosilice koje imaju različite funkcije. Neki modeli GartenXL benzinskih kosilica imaju opciju malčiranja, bočnog izbacivanja i skupljanja u koš. Benzinska kosilica izvrstan je izbor za sve koji žele snažne i pouzdane kosilice.

Zatrebate li dodatne informacije, naši visokokvalificirani prodavači rado će vam pomoći. Nazovite nas na 095 38 67 499 ili nam pišite na info@ipo-tools.hr.

Često postavljana pitanja (FAQ)